Wil je weten welke pakket het beste bij jou past?

Dan adviseren wij een geheel vrijblijvende proefles van maar € 30,-
De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal jou je dan adviseren welke pakket bij jou past. De tarieven zijn geldig voor een handgeschakelde voertuig.

Meld je direct aan via ons aanmeldformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!
Bellen mag uiteraard ook: 06 24 40 00 33

Aanmelden
Contact opnemen

Eerst je theorie, daarna je rijbewijs!

Wanneer je je rijbewijs gaat halen is het verstandig om zo snel mogelijk te beginnen met je theorie. Hoe eerder je in het bezit bent van je theoriecertificaat, hoe beter de lessen zullen verlopen. Wanneer je over de theorie beschikt, weet je wat je kunt verwachten op de weg en wat de verkeersregels zijn. Tijdens een proefles krijg je te horen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Dit doet de rijinstructeur door naar jouw rijvaardigheid te kijken. Vervolgens bepaalt hij samen met jou welke rijopleiding het beste bij jou past.

Autorijles in Haarlem en omgeving!

Ben je op zoek naar een autorijles in Haarlem en omgeving en ben je 16,5 jaar of ouder? Dan bij je bij Rijschool Spaarne aan het juiste adres. Bij Rijschool Spaarne kun je op een voordelige, ontspannen en vakkundige manier je rijlessen volgen. Het is belangrijk dat je plezier in je rijlessen hebt en dat de lessen van hoogwaardige kwaliteit zijn, wij garanderen je dan ook dat de rijlessen hier ook daadwerkelijk aan voldoen. Rijschool Spaarne biedt verschillende autorijles pakketten aan, want niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde aanleg om zijn/haar rijbewijs binnen dezelfde tijd te behalen.